Leerlingen & stagiairs

Leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk bij Lentekind. Daarom investeren wij graag in leerlingen en stagiaires. Samen zorgen we ervoor dat je periode bij Lentekind een waardevolle bijdrage levert aan jouw ontwikkeling èn aan de ontwikkeling van de kinderen.

We werken intensief samen met de volgende MBO en HBO-opleidingen:

MBO-opleiding:

Pedagogisch medewerker, maatschappelijke zorg, sociaal werker, MBO-Verpleegkunde, sociaal agogisch werker, allen niveau 4.

HBO-opleiding:

Pedagogiek, HBO-Verpleegkunde en Social work.

Wij nemen géén eerstejaars aan voor de stages, wél vanaf het tweede jaar. Wil je stagelopen bij Lentekind, stuur dan je brief en C.V. naar stage@stichtinglentekind.nl Volg je een andere opleiding, maar wil je toch als stagiair aan de slag? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kijk bij onze vacatures of we openstaande stageplaatsen hebben.