Lentekind heeft het HKZ certificaat wederom behaald!

Lentekind is verheugd te kunnen mededelen dat we deze maand wederom het HKZ certificaat behaald hebben!

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Lees hier meer over het HKZ-certificaat.

Lentekind kreeg complimenten over de hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers en ze waren zeer tevreden over ons vrijwilligersbeleid.