Over ons

Stichting Lentekind is een orthopedagogisch dagcentrum in Zeeland voor kinderen van 0 tot ongeveer 7 jaar met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand en kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking van 0 tot ongeveer 25 jaar.

De naam Lentekind verwijst naar het seizoen de lente. Het seizoen waarin groei en bloei centraal staan. Binnen Lentekind willen we dat alle kinderen en jongvolwassenen kunnen groeien en ontwikkelen. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Op deze website leest u hoe wij onze visie in de praktijk verwezenlijken.

Stichting Lentekind is een groeiende organisatie en probeert waar mogelijk haar aanbod af te stemmen op de vraag van de ouders en kind. Natuurlijk bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, wij staan u graag te woord!

Deel óók jouw ervaring
op Zorgkaart Nederland