Nieuws over de verbouwing (update 21 december 2020)

Update van de verbouwing (21 december 2020)

We zijn weer een fase verder met de verbouwing. Met kerst zijn we wind en water dicht!

verbouwing Lentekind 21-12-2020_afb 1
verbouwing Lentekind 21-12-2020 afb. 4
verbouwing Lentekind 21-12-2020 afb. 3
verbouwing Lentekind 21-12-2020 afb. 2

Hoogste punt bereikt!

4 november 2020 is het hoogste punt bereikt van de ver-nieuwbouw van Lentekind! Dit werd gevierd met traktatie voor medewerkers en chauffeurs op bolussen, voor de kinderen chips en voor de bouwers een cadeaupakket van bier, worst en kaas in een pakketje! Het was een feestelijk moment en dat mag gevierd worden met alle betrokkenen.

buitenmuren onderste verdieping Stichting Lentekind gemetseld
verdiepingsconstructie Stichting Lentekind staat erop

Hierboven kan je zien dat er is gestart met het metselen van de binnenmuren en dat de verdiepingsconstructie er al op staat. Na de herfstvakantie starten ze met metselen van de buitenmuren.

1 oktober 2020 verbouwing Lentekind

De vloeren zijn gestort. Je kan nu goed zien hoe groot het pand gaat worden. In week 44 gaat Fraanje de buitenmuren opbouwen (metselen). Dan zal het met grote stappen zichtbaar worden.

De fundering is vrijdag 19 september 2020 gestort. De vloeren volgen hierna.