VOOR STICHTING LENTEKIND ZOEKEN WIJ TWEE FLEXIBEL INZETBARE PEDAGOGISCH HULPVERLENERS VOOR 24 OF 28 UUR PER WEEK

Stichting Lentekind is een orthopedagogisch dagcentrum voor beweging en ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking of kinderen met een verstandelijke beperking en of een ontwikkelingsachterstand.

De naam Lentekind verwijst naar het seizoen de lente. Het seizoen waarin groei en bloei centraal staan. Binnen Lentekind willen we dat alle kinderen en jongvolwassenen kunnen groeien en ontwikkelen. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Stichting Lentekind is uniek in de regio als organisatie met haar visie op ontwikkeling en beweging. Stichting Lentekind is daardoor ook een groeiende organisatie en zoekt hierdoor naar twee enthousiaste pedagogische hulpverleners voor 24 tot 28 uur per week.

JE WERKZAAMHEDEN:

Je bent als pedagogische hulpverlener bij stichting Lentekind verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

• Je bent verantwoordelijk voor het bieden van behandeling volgens de doelen die vastgelegd zijn in het ontwikkelingsplan van de cliënten.
  • Je voert verpleegtechnische handelingen uit waaronder het toedienen van medicatie, sondevoeding en maakt gebruik van tilliften.
  • Je zorgt voor een goed klimaat op de groep, waardoor cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Je levert als aandachtfunctionaris een eigen bijdrage in het beleid van Stichting Lentekind.
  • Je zorgt voor het aangaan en onderhouden van goede contacten met ouders, collega’s, therapeuten en andere belanghebbenden.
  • Je levert een actieve bijdrage aan en stimulering van de kinderen tijdens het bewegingsritmiek en andere therapieën.
  • In uitzonderlijke gevallen kan je gevraagd worden om ingezet te worden in het logeerweekend.

WIJ VRAGEN VAN JOU:

• Een afgeronde HBO-opleiding SPH of pedagogiek of een HBO-V opleiding.
  • Kennis van en ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand en of ernstig meervoudig beperkte kinderen.
  • Kennis van en ervaring met kinderen met autisme.
  • Kennis en ervaring van diverse syndromen en bijkomende beperkingen/aandoeningen.
  • Kennis van ontwikkelingspsychologie van kinderen.
  • Het vermogen om methodisch te werken.
  • Multidisciplinair en in teamverband te kunnen samenwerken.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

JE DIENSTVERBAND:
Je krijgt een dienstverband van 24 of 28 uur per week voor een jaar waarbij de werkdagen verdeeld kunnen zijn over 5 dagen. Je bent met deze functie de vaste flexibele hulpverlener die inzetbaar is op alle groepen van Lentekind.

Je salaris is conform cao gehandicaptenzorg FWG 45. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VG.

WIL JE SOLLICITEREN?
U kunt uw sollicitatiebrief tot en met 8 maart 2019 per mail sturen aan sollicitaties@stichtinglentekind.nl De gesprekken zullen een week later plaatsvinden op de locatie van Stichting Lentekind na 15:30 uur.

WIL JE MEER INFORMATIE?
Kijk op www.stichtinglentekind.nl of neem contact op met de directeur-bestuurder van Stichting Lentekind, mw. N. Reebergen op 06-23436925.

Terug naar vacature overzicht