Pedagogisch medewerker logeerteam

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor ons logeer team voor 2 weekenden in de maand.
Ook bestaat de mogelijkheid om dit te combineren met een functie als oproepkracht voor de dagbehandeling.

Functieomschrijving:
Als medewerker van het logeer team ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van een prettige sfeer en uitvoering geven aan de zorg en ondersteuning van kinderen/ jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Werkzaamheden:

• Zorg en begeleiding bieden tijdens de logeeropvang aan de kinderen.
  • Een bijdrage leveren aan het uitvoeren van de ontwikkelingsplannen, door onder andere waar mogelijk te werken aan de werkdoelen van de kinderen en het gebruik van dagschema’s.
  • Een bijdrage leveren aan een prettige, gezellige en professionele team sfeer.
  • Een bijdrage leveren aan een ontspannen en huiselijke sfeer voor de kinderen.
  • Zorgvuldige informatie-uitwisseling over de kinderen aan ouders/verzorgers en aan collega’s.
  • Ontwikkelen van kennis binnen het team en de organisatie, waaronder het volgen van bijscholingen.
  • Het in acht nemen van de vastgelegde kwaliteitseisen, werkwijzen en protocollen.
  • Volgens de gestelde richtlijnen verzorgen van de rapportages van de kinderen.
  • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen waaronder het toedienen van medicatie, sondevoeding en het gebruik van tilliften (scholing hierin wordt aangeboden).

Wij vragen:

• Voltooide opleiding op MBO/ HBO- niveau (pedagogisch of verzorging/verpleging) of vergelijkbare ervaring/opleiding.
  • Bij voorkeur ervaring in het begeleiden van kinderen met een beperking of andere ervaring op pedagogisch gebied.
  • Goede contactuele vaardigheden.
  • De volgende persoonlijke eigenschappen zijn van belang: een stabiele grondhouding, betrokken, enthousiast en goed kunnen observeren en daarop je handelen kunnen afstemmen.

Wij bieden:
Contract voor 1 uur per week.

Werktijden:
Variabele diensten in de weekenden en slaapdiensten, in vaste weekenden 2x per maand.

Salaris:
conform CAO Gehandicaptenzorg

Kijk op www.stichtinglentekind.nl

Solliciteren
U kunt uw sollicitatiebrief tot en met 29 januari 2018 per email sturen aan sollicitaties@stichtinglentekind.nl.

Voor informatie kunt u bellen naar:
Johan van Tilburg, waarnemend directeur stichting Lentekind, 06-57529898.

Terug naar vacature overzicht